Hyundai | Kia | Rezervni | Prodaja | Delovi za veliki servis

Chevrolet i Daewoo auto-delovi | Delovi za veliki servis

Delovi za veliki servis

Redovno servisiranje vozila je veoma važno i nikako ne bi smelo da bude stavljeno u drugi plan. Svaki automobil zahteva redovno održavanje kako bi stalno bio u dobrom stanju i kako biste vi kao vozač dobili optimalne performanse.

Kod velikog servisa radi se zamena španera, rolera, zupčastog remena, španera kanalnog remena, rolera kanalnog remena, kanalnog remena, lanca, lančanika, klizača lanca, španera lanca. U zavisnosti od Vašeg Hyundai i Kia vozila, neki od ovih delova se ne menjaju. Zamena zupčastog kaiša je vrlo važna jer ukoliko dođe do njegovog pucanja može nastati havarija motora.

Veliki servis najčešće radi između 80.000 i 120.000 kilometara, odnosno izmežu 4 i 6 godina, u zavisnosti od proizvođača, modela kao i tipa motora koji je ugrađen u vozilo.

Delovi za veliki servis
za sva vozila iz programa Hyundai i Kia : španer, roler, zupčasti remen, španer kanalnog remena, roler kanalnog remena, kanalni remen, lanac, lančanik, klizač lanca, španer lanca.

 Rezervni auto delovi - Delovi za veliki servis:

Veleprodaja

Ukoliko ste servis, prodavnica ili majstor posebno naglasite kada nazovete da bismo vam odobrili rabat prilikom kupovine. Ukoliko se registrujete imate priliku da direktno poručujete robu sa našeg lagera.

E-shop